“Exceptional Creations is een perfecte
start voor u of uw bedrijf”

WE WETEN DAT HET LASTIG IS OM DE JUISTE VORMGEVER TE KIEZEN

HIERONDER STAAN REDENEN WAAROM EXCEPTIONAL CREATIONS EEN PERFECTE START IS VOOR U OF UW BEDRIJF

PERSOONLIJKHEID

Vertrouwen tussen de klant en Exceptional Creations is zeer belangrijk voor het ontwerp proces. Wij willen een zo goed mogelijke relatie opbouwen met onze klanten zodat wij het beste eindresultaat kunnen leveren.

SPECIALISATIES

Exceptional Creations richt zich voornamelijk op print design. Onze expertise ligt op het terrein van het maken en het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, posters, flyers, maar ook losse illustraties of fotografie. Natuurlijk kunt u naast de genoemde expertises vragen naar de andere mogelijkheden van ons bedrijf.

SAMENWERKING

Exceptional Creations heeft goede contacten en samenwerkingsverbanden met een aantal bedrijven in de directe omgeving op het gebied van ontwerpen, vormgeven en drukken. Alle ontwerpen en aantallen kunnen zo, naar wat de klant wil, aangepast worden. Verder zijn alle middelen voor het maken van een mooi product beschikbaar bij Exceptional Creations.

ERVARING

Exceptional Creations heeft natuurlijk nog niet de jarenlange ervaring die andere bedrijven misschien wel hebben, aangezien we nog een jong bedrijf zijn. Maar dat vinden wij ook niet belangrijk. Wat ons bedrijf sterk maakt zijn de nieuwe en frisse ideeën die de jonge vormgevers hier brengen. Met onze onbevangen inbreng realiseren we krachtige en mooie ontwerpen voor onze klanten.

FLEXIBEL

Wij maken het de klant het liefst zo makkelijk mogelijk. Wij zijn dus ook buiten kantooruren beschikbaar. Zo kunt u alle vragen in alle rust aan ons stellen. Wilt u een afspraak maken om op gesprek te komen of wilt u dat we langskomen, dan is dat altijd mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat wij kunnen voldoen aan uw deadlines.

EENVOUDIG

Ontwerpen is voor Exceptional Creations het leukste dat er is. Het is namelijk ons vak. Met veel plezier nemen wij grafisch werk van de klant uit handen, zodat de klant zich volledig kan richten op zijn of haar eigen werk. Dat voorkomt onnodige druk bij de klant en voor ons is het een uitdaging om er voor u iets moois van te maken. Bij ons bent u verzekerd dat de opdracht in goede handen is.

VAARDIGHEDEN

Photoshop/Lightroom

100%

Illustrator

100%

In Design

90%

Film Editing

85%

HTML/CSS

70%

CMS

80%

WILT U MET ONS SAMENWERKEN?